Страници

събота, 7 март 2015 г.

Паниран кашкавал !

Като бяха малки синовете ,правех често паниран кашкавал !Минаха два дена откакто го правих,но сега сядам да го опиша ! Ето го:



Панирах го с яйце и галета .
Потапях първо в яйце,за да се  намокри ,после в галета,после пак в яйце и го слагам в предварително загрята мазнина ! В повечко мазнина и да е загрята силно . Става много бързо.
Панирала съм и със смес направена от :
1-2 яйца,2-3 с.л. кисело мляко ,1 щипка сода,малко водичка за разреждане ,но я добавям след като добавя 2-3 с.л. брашно. Овкусявам с щипка сол. Потапям нарязаните парченца и слагам ,задължително в загрята мазнина !


Няма коментари:

Публикуване на коментар