Първо си ги опуквам .Вече съм показала как го правя в градски условия : http://slavka-kozareva.blogspot.bg/2014/08/blog-post_96.html
Тези пиперки не са пържени ,а само са мариновани с оцет,сол олио магданоз,и счукан чесън .
Като се овкусят и престоят 30-40 мин са готови за консумация !
На едно място ще опиша и 2-ри вариант :
Пържени мариновани пиперки
След като съм ги опекла и обелила ,ги овалвам в брашно. Пържат се в сгорещена мазнина от двете страни. Веднага след пърженето се овкусяват с оцет и сол (сол ако има нужда). Олио слагам ако има нужда,магданоз и чесън.
В брашното слагам 2-3щипки сол преди да овалям пиперките.
Няма коментари:
Публикуване на коментар