Дроб- по избор ( пилешки,свински,телешки )
прясно мляко (сварено)
сол на вкус
подправки на вкус (аз слагам черен пипер ),а може да се сложи инд. орехче и бахар (смлени )
лук (сух или зелен)
олио или масло
Дробът се почиства и сварява в подсолена вода. След сваряване се почистват ципичките по него .
Сега е лесно има пасатори и блендери ! Аз имам малък чопър и слагам по малко дроб с мляко за да се пасира по лесно . Слага се малко мляко за да не стане воднисто.След като съм минала всичкия дроб овкусявам. По време на пасирането слагам и лука да се пасира по добре!
Ако има нужда минавам и с пасатора за да е по хомогенна сместа
![](http://4.bp.blogspot.com/-v8rV0SeN3gk/U_x6TYPOj-I/AAAAAAAAA4k/98YIrQAOIgY/s1600/%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%82%2B-%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0.jpg)
Това е книжката от която имам рецептата за пастета !
![](http://3.bp.blogspot.com/-aETAlnyf1FI/U_x9FQpkrjI/AAAAAAAAA4w/8zCs89UNLN8/s1600/%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%82.jpg)
Тук има 2 рецепти ,аз правя по първата ,но не слагам брашно !!!!
Няма коментари:
Публикуване на коментар