Тиква - естествено най- важният продукт. Количество по желание,и да остане тиква имам предложение и за печена настъргана тиква.
орехи
кристална захар
галета-не е задължителна
канела
пудра захар за поръсване
маргарин или масло-меки,може и олио
Ииии,разбира се кори за баница.
Ето го сладурчето :


Преди тиквата я задушавах ,но няколко пъти правих без да я задушавам. И при двата варианта прибавям орехите захарта ,малко галета и канела. преди слагах плънката само върху 2 кори ,но на тази сложих 3 ,като всяка една я мазах с мазнина ,но малко не много !
Като сложа плънката прехвърлям страничните краища и завивам рулото. И тук правя разрезчета и мажа лееекинко с мазнина.
Печенето е според фурната
Няма коментари:
Публикуване на коментар