- един по големичък джолан
- пилешки бутчета -8-10
- лук нарязан на едро
- бейби морковчета
- гъби
- чесън -3-4 цели скилидки
- праз
- заквасена сметана
- вино 1.ч.ч
- подправки
- Могат да се сложат и картофи ,луканки ,сърми,но този път сложих само горните продукти
По същия начин обработих и бутчетата и ги наредих ,а най отгоре сложих останалите зеленчуци.
Слагам гювеча в студена фурна ,включвам на 200 градуса ,а след 30-40 мин намалям на 170-180гр. Така се готви около 2 часа.
Около 1 час е нужно да започне да ври ,значи са нужни 3 часа да се сготви !
Сърмичките които се виждат ги добавих по някое време .Заедно с тях добавих и сметаната!
Няма коментари:
Публикуване на коментар