- 0.500кг дроб- по избор ( пилешки,свински,телешки )
- 4-5 с.л. прясно мляко (сварено)
- 2-3 с.л. извара
- сол на вкус
- подправки на вкус (аз слагам черен пипер ),а може да се сложи инд. орехче и бахар (смлени )
- лук (сух или зелен,може и чесънче -въпрос на вкус )
Сега е лесно има пасатори и блендери ! Аз имам малък чопър и слагам по малко дроб с мляко и извара за да се пасира по лесно . Слага се малко мляко за да не стане воднисто.След като съм минала всичкия дроб овкусявам. По време на пасирането слагам и лука да се пасира по добре!
Ако има нужда минавам и с пасатора за да е по хомогенна сместа.
Няма коментари:
Публикуване на коментар