вторник, 12 август 2014 г.

Тиква с крем карамел !

Тази вкусотийка само аз я харесвам ! Мъжете я хапват ,но не много ! Правя я много лесно ! След като се опече тиквата-понякога я пека с кората , а друг път нарязана на парчета !
Продуктите са:
прясно мляко 1л.
яйца 3-4
захар или мед
ароматизатори-канела,ванилия
орехи -по желание
 След като е готова тиквата ,гледам да не е останала вода от печенето и ако има я отстранявам !
Разбивам яйцата с меда или захарта ,добавям прясното мляко и ароматизаторите и наливам течноста в тавата. Пека до готовност . По желание може да си карамелизирате захар и да я налеете на дъното на тавата преди да сложите тиквата.




Няма коментари:

Публикуване на коментар